Animator  Videograaf  Fotograaf  voor ondernemers

Hi there! Ik ben Naomi;​

Als Content Creator doe ik voor jou alles wat maar met beeld & media te maken heeft. Vandaar ook de naam Naomediasee what I did there?  🙂

Ben jij op zoek naar een animatie, video of foto voor jouw bedrijf? I’m your woman! 

Het is mijn missie om de personal branding voor je website en/of social media compleet te maken! 🥳

Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kan ik voor jou betekenen;

Als content creator zet ik verschillende soorten media breed en helemaal naar jouw persoonlijke wens in. Zo weet je zeker dat je jezelf, je website of jouw bedrijf op de juiste manier naar jouw doelgroep presenteert.

Je kunt bij mij terecht voor:

Animatie

Met bewegende (geanimeerde) beelden op jouw website en social media, onderscheid jij jezelf als geen ander. Animatie is opvallen!

Wil jij een logo animatie voor jouw website, als intro voor jouw YouTubekanaal of voor je social media?

En heb je ook al eens gedacht aan leuke GIFjes in jouw huisstijl kleuren & lettertype? Zo kun je jouw personal branding ook in je Instagram stories laten zien!

GIFjes zijn erg breed inzetbaar en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Klik op de onderstaande knop om meer te weten te komen.

Videografie

Met video’s breng je op een unieke manier jouw boodschap over. Het lezen van grote lappen teksten doen we niet graag op het internet. 

Daarom maak ik graag een persoonlijk (zakelijk) videoportret voor op je website of social media kanalen. 

Een videoportret is heel goed in te zetten voor Instagram Story’s. Ook kun je een videoportret goed inzetten als profielvideo voor LinkedIn waardoor je net iets meer opvalt dan met een stilstaand portret.

Klik op de onderstaande knop om meer te weten te komen.

Fotografie

Foto’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als je een website hebt voor je bedrijf. Het laat zien wie jij bent als ondernemer en waar jouw bedrijf voor staat. Het maakt bovendien je website professioneler en persoonlijker!

Een goede eerste indruk is belangrijk, dus ook als je een professionele indruk op LinkedIn wil maken, kan ik je helpen. (Hier hoef je niet persé ondernemer voor te zijn natuurlijk. 🙂) 

En natuurlijk zijn er meer mogelijkheden! 

Nieuwsgierig geworden?

Klik op de onderstaande knop om meer te weten te komen.

Eerdere samenwerkingen;

Shopping Basket

don't be a stranger

Heb je vragen, wil je samenwerken, of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en ik kom z.s.m. bij je terug. Liever rechtstreeks mailen? Dat kan via hallo@naomedia.nl