Aftermovie Invitational Conference

Marikenhuis

Oplevering: november 2021

Opdrachtgever: Marikenhuis

Het Marikenhuis in Nijmegen is een ontmoetingsplek voor mensen die geconfronteerd worden of zijn met kanker, voor (ex-) patiënten en hun naasten. Eind mei 2015 opende het Marikenhuis haar deuren. 

Op 9 november 2021 was er een (verlate) jubileumconferentie met als thema ‘Verleden, heden en toekomst van het Marikenhuis binnen het zorgnetwerk’.

Er werden interviews gegeven, burgemeester Hubert Bruls kwam langs en zanger Maarten Peters zong de nummers “Hoop” en “Huis aan het water”. Ook was er ruimte voor gesprek en discussie.

Ik heb tijdens de jubileumconferentie een video/sfeerimpressie van de avond mogen maken zoals op de video hier onder te zien is. 

Daarnaast heb ik de hele avond gefilmd en van elk interview en/of gebeurtenis een aparte video gemaakt. Deze aparte video’s zijn later naar de bezoekers van de conferentie gestuurd met de vraag of deze video’s een goed inzicht gaven van de avond. Deze video’s zijn beoordeeld met een 8.2 en 8.3.

Shopping Basket

don't be a stranger

Heb je vragen, wil je samenwerken, of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en ik kom z.s.m. bij je terug. Liever rechtstreeks mailen? Dat kan via hallo@naomedia.nl