Andere projecten

Website Zuva

Oplevering: september 2023

Opdrachtgever: Zuva Martens.

Voor Zuva Martens heb ik een website ontworpen waar zijn shows te vinden zijn en tickets worden verkocht. Ook moet hij via een contactformulier geboekt kunnen worden. We hebben samen gebrainstormd over een kleurenpalet, lettertypen en andere elementen. Er waren al professionele foto’s aanwezig die gebruikt mochten worden. Voor hem was het belangrijk dat hij zelf zijn eigen shows kon updaten.
www.zuvamartens.com

Website stichting Rechter Handen

Oplevering: januari 2023

Opdrachtgever: Stichting Rechter Handen.

Ik heb de website van onze stichting mogen maken. Deze website moet aantrekkelijk zijn voor de jongeren die wij willen bereiken, maar ook voor mensen die iets voor ons kunnen betekenen in de zin van een donatie, een (weder)dienst of als vrijwilliger.
www.rechterhanden.online

Website Studio Zonnewende

Oplevering: 2021

Opdrachtgever: Studio Zonnewende.

Voor Studio Zonnewende heb ik ook zelf de website ontworpen en gebouwd via WordPress + Elementor, maar deze krijgt momenteel (2023) een update.
www.studiozonnewende.nl

Website Nenah Gorissen

Oplevering: 2020

Opdrachtgever: Nenah Gorissen.

Voor Nenah heb ik een portfolio website gemaakt voor haar fotografiewerk. Zij wilde graag zelf haar portfolio kunnen updaten met nieuw werk. Ook wilde Nenah dat alle foto’s en filmpjes op één pagina naast elkaar te zien zijn. Tot slot heb ik een hele simpele contactpagina toegevoegd.
www.nenah.link

Vakjefiets social media filter

Oplevering: september 2019

Opdrachtgevers: Gemeente Den Bosch, Huis73, De Reuringsdienst, in samenwerking met Nenah Gorissen.

Vak Je Fiets is een campagne om de inwoners van Den Bosch wegwijs te maken met de fiets-parkeervakken.

Nenah heeft verschillende foto’s en video’s gemaakt tijdens deze campagne. Zodoende kwam ik met dit project in aanraking.

Ik heb voor deze campagne onder andere een social media gezichtsfilter gemaakt waarbij het logo van Vak Je Fiets als bril fungeert.

Stationstaal

Oplevering: oktober 2018

Opdrachtgevers: De Reuringsdienst, NS, in samenwerking met Nenah Gorissen.

Samen met Nenah ben ik 10 dagen lang de host voor het project Stationstaal geweest. Dit project is bedacht door de Reuringsdienst en wij mochten tijdens de Dutch Design Week dit project en het bijbehorende Instagram account hosten.

Alle foto’s, filmpjes en teksten op dit Instagram account zijn door mij en/of Nenah gemaakt, tenzij anders aangegeven.